Dale Leeks otsustas, et võiks nalja teha ja pani oksjonile on tüdruksõbra Kelly Greavesi, vahendab Metro. Ööpäeva jooksul tehti 100 pakkumist ja kuulutust vaadati ligi 81 000 korda. Kõrgeimaks pakkumiseks jäi 70 200 naela.

Kuulutuses kirjeldas Dale oma tüdruksõpra kui kasutatud autot. Kirjelduses seisis, et üldiselt on kõik korras, kuid lähemal vaatlusel on näha kulumisjälgi ja tagumine ots pisut lekib, aga kui punn ette toppida, pole muret. Lisaks kirjutas Dale, et tõsisemaid kahjustusi pole, kuid on näha, et ta on kasutatud.

Dale sai kasutajatelt sadu erinevaid sõnumeid, milles uurisid huvitujad, kas nad võiksid enne Kellyga ühe proovisõidu teha. Üks pakkuja kirjutas, et tunneb Kelly vastu tõsist huvi ja sooviks teada, mitu omanikku tal enne olnud on. Lisaks küsiti, kuidas naise eest varasemalt hoolitsetud on.

Natuke aega hiljem võeti kuulutus maha ja Dave sai eBayst kirja, milles seisis, et inimeste kehaosade ja säilmete müük on nende portaalis keelatud.

Dale meenutab, et kogu asi pakkus palju nalja nii talle kui ka Kellyle. Alguses ei pajatanud Dale oma tüdruksõbrale sellest sõnagi. Hiljem uuris Kelly, miks Dale omaette naerda mugistab. Seepeale ütles Dale Kellyle, et pani viimase netiturule müüki. Kelly ei teinud sellest suurt numbrit, sest arvas, et vaevalt keegi seda kuulutust näebki. Dale aga hakkas saama ohtralt sõnumeid maailma eripaigust.

Esimesi pakkumisi tegid Dale ja Kelly sõbrad naljaviluks. Hiljem võttis asi aga tõsisemad tuurid üles ja kuulutus kogus tuntust. Kui Kelly küsis, kas Dale oleks õnnetu, kui keegi “ostaks” ta ära, vastas Dale, et muidugi ta oleks, kuid ilmselt kergendaks asjaolu, et ta nutaks Ferraris või Lamborghinis.

Allikas: metro.co.uk