Niisiis annetaski Austraalias Melbourne’is elav Ken ühele kliinikule oma spermat. Ken teadis, et tõenäoliselt ta ei saa kontakti lastega, kes sünnivad tänu tema spermale. Küll aga jättis mees kliinikus olevale kaheleheküljelisele avalduse teate. Lihtalt seetõttu, et kui lastel peaks tekkima huvi, kes on nende bioloogiline isa.

Austraalia telesaatele “Sunday Night” antud intervjuus rääkis Ken, et oli teadlik, et ühel päeval võib tal olla lapsi siin-seal. Ken märkis, et tema jaoks on tähtis, et tema bioloogilised lapsed jõuaksid oma unistusteni. Ja kui vaja, on Ken nõus igati abiks olema.

Ken kirjutas kliinikusse jäetud avaldusele: inimene pole võimeline avastama ookeane, kui ta kardab silmapiirilt kaotada ranniku. Kui saad, tule ja leia mind.

Aastad möödusid ja Ken läks eluga edasi. Ta peres olevad lapsed kasvasid suuremaks ja elu kulges omasoodu. Ühel päeval 2014. aastal sai Ken telefonikõne. Tal oli parasjagu lõunapaus. Kenile helistati kliinikust, kuhu ta oli annetanud spermat. Telefonist kostus naise hääl. Kenile öeldi, et tal on 11 last.

Ken vastas, et ta pole küll napsutaja, aga hetkel kuluks talle küll üks naps ära. Mees ei suutnud ära imestada, mida talle just öeldi. Ta mõtles: 11 last, kuidas see võimalik on? Äkki tehakse ikka nalja.

Järgmiseks kohtus Ken oma bioloogiliste lastega, kelle hulgas oli ka 25-aastane Chloe Allworthy. Mõned lapsed olid Keni aastaid otsinud. Nad tahtsid teada, kes on nende bioloogiline isa.

Siiani on Ken kohtunud nelja lapsega, kes sündisid tänu mehe lahkele annetusele kliinikus.

Allikas: mirror.co.uk