Wolffi arust sai Hillaryle saatuslikuks ta kibestunud ning Billy poolt tõrjutud naise imidž.

Vabariiklaste presidendikandidaat John McCain on jällegi selline tore, mõnus, sõjas käinud vanaisa, kelle võib päästa ta noor naine, kellega ta kõigi eelduste kohaselt siiski seksib.

Kõige rohkem lootust on aga Wolffi arvates demokraatide kandidaadil Barack Obamal, kellel paistab olevat oma särtsaka naisega Michelle’iga hea klapp ka voodis.

Aga meie poliitikud, milline võiks olla nende seksuaalelu? Alustame Reformierakonna ninamehest Andrus Ansipist. Mulle meenutab ta seda naljakat Gestapo ohvitseri Otto Flick’i sarjast Allo! Allo!, kes ei väljenda oma häälega ainsatki emotsiooni ning kelle pilk on kogu aeg ühtviisi luurav ja kalk.

Jääb vaid kujutleda, kuidas ka me peaminister käsib oma armastatud naisel nagu Otto Flick Helgal riided seljast võtta ning ütleb siis tähtsalt: “Sa võid mind nüüd suudelda, Anu!”

I RL-i juhtfiguur Mart Laari ei suuda parimagi tahtmise juures seksimas ette kujutada, enne tuleb naer peale. Laar on selline mõnus karumõmmu, keda võib kujutleda teki all mõmisemas, käppa imemas ning vargsi meepoti sisu revideerimas.

Seksimise asemel võtab Laar oma naisega ilmselt ette lõbusaid reise “Põhjapoolusele” ning ajab taga “Elevantsi”, nagu Karupoeg Puhh Notsuga.

Ainus Eesti poliitik, kes on näidanud välja, et teda seks vähemasti huvitab, on Edgar Savisaar, kes kirjutas oma blogis sellest, kuidas loeb Hundisilmal oma hea sõbra Linnar Priimäe kingitud Kamasuutrat.

Võime vähemasti kujutleda, milliseid edusamme Edgar seksiasjades viimasel ajal teinud on ning kui rõõmus võib selle üle olla Vilja.

Aga potentsiaali oma seksikust välja mängida on ju kõigil. Sotside liider Ivari Padar võiks valimisplakatil poseerida higise, heinateolt naasva maamehena.

Ning Roheliste juhtfiguur Marek Strandberg võiks lõpuks ometi selle koleda väljaveninud kampsuni seljast ära võtta ning rääkida ebaseksika tuuleenergia asemel looduses seksimisest.

Kiirustage, härrased poliitikud, valimised on tulemas!