Esmaspäeval tunnistas lastemoedisainer end kohtus süüdi. Otsus nüüd rasedaks jäänud Laudat’ kohta tehakse tuleval kuul, ent kohtunik hoiatas nutvat naist, et ilmselt ootavad teda ees vanglatrellid. Disaineri ametit pidav naine abiellus kinnisvaraga tegeleva Simoniga 2016. aasta aprillikuus, ent juba poolteist aastat hiljem, mullu oktoobris avastas naine kaasa telefonist 70ndates naise aktifotod. Alguses pidas ta seda jaburaks naljaks, ent mees tunnistas üles, et tal on tõepoolest teine naine. Simon läks naise korterisse, et temaga kõneleda, ent kui Laudat’ oli kõnelenud ka kogu kurja põhjustanud naisega, läks ta marru ning haaras käärid.

Laudat’ röökis ja karjus mehele roppusi ning kõlama jäi tema üllatus, et mees midagi sellist üldse teeks. Seejärel ründas ta kääridega meest. Ta hakkas mehe nägu kääriteradega rappima, röökides samal ajal: “Ma lõikan su silmad lõhki.” Mees, kes pärast rünnakut on endiselt ratastoolis, andis kohtus tunnistusi: “Alguses hoidis ta kääre käes, seejärel ta lõi mind nendega. Ma taganesin, kuna olin nii suures šokis. Ta jõudis aga selle aja jooksul mind käärid rusikas lüüa.” Üle aisa löömise eest karmilt karistada saanud mees meenutas, kuidas ta anus, et naine lõpetaks ning haaras lõpuks tal juustest, et käärid enda kätte saada. Hullunud Laudat aga teatas seepeale, et mees sureb, mistõttu tundis Simon, et tal polegi muud varianti, kui hüpata köögiaknast välja ning naabritelt abi paluda.

Laudat küll kõneles kohtus, et mees ründas teda esimesena ning vigastused Simoni näos olidki põhjustatud sellest rüselusest, ent kohtunik ei uskunud teda: ”Mu lei ole kahtlustki, et just Laudat oli see, kes käärid mängu tõi ning kasutas neid vigastuste tekitamiseks. Ta oli marus mehe käitumise pärast teise naisega.”

Pilt paarist, kui nad veel rõõmsalt koos olid