Transseksuaalne naine Oneal Ron Morris, kes ka ise tagumikusuurendusprotsessi on läbi teinud (vaata "superdoktori" fotosid SIIT ja SIIT), süüdistatakse potentsiaalselt surmavate süstide manustamises, vahendab Daily Mail.

30-aastane Morris, kes politsei andmetel on mees, kuid välja näeb nagu naine, peeti kinni Floridas. Praeguseks on teada vähemalt üks juhtum, kus Morrise tegutsemise tagajärjel patsiendi tervis tugevalt kahjustada sai.

Patsient ja Morris olid kokku leppinud 700-dollarilises tasus, mille eest "doktor" pidi patsiendi tagumenti ahvatlevamaks muutma.

Pepu suurendamiseks süstis Morris naisele aga tsementi, mineraalõli ja rehviliimi. Lõikuskoht kaeti superliimiga.

Vahetult pärast protseduuri tundis patsient end halvasti ja pöördus haiglasse. Naisel oli tekkinud tugev infektsioon, mis ei allunud ravile. Samuti oli naisel kopsupõletik, kuid ta keeldus selgitamast, millest ta haigeks oli jäänud.

Arstid, kes arvasid, et naise oluorra taga on mõni isehakanud arst, teavitasid sellest võimusid, kuid juurdluse alguse ajaks oli ohver piirkonnast lahkunud.

Oneal Ron Morris vahistati selle aasta märtsis ning teda süüdistatakse ilma loata meditsiiniliste protseduuride läbiviimises ning keha kahjustamises.