Endine profisportlane War Maschine ja pornonäitleja Christy Mack olid koos veidi üle aasta. 2014. aasta alguses jättis naine aga mehe maha kuna too olevat tema suhtes vägivaldne olnud.

Sama aasta augustiks oli Christyl tekkinud uus suhe, mis viis selleni, et ühel suveööl oleks naine oma endise poiss-sõbra käe läbi elu kaotada.

MMA võitleja Jon Koppenhaver ehk War Maschine

2014. aasta 8. augustil tungis MMA võitleja War Maschine sisse oma endise tüdruksõbra korterisse, kus sattus peale Christyle ning tema uuele väljavalitule Corey Thomasele. Vihahoos War kargas esmalt kallale Coreyle, ning asus seejärel Christyt peksma. Korteris veedetud kahe tunni jooksul peksis ning vägistas ta naist korduvalt. Kui mees oli suundunud kööki noa järele, õnnestus Christyl põgeneda ning abi kutsuda.

Haiglas avastati naisel hiljem 18 luumurdu, tal oli mitu hammast välja löödud ning peksmise tagajärjel maks rebenenud.

Nädal hiljem leidis politse põgenenud War'i hotellist Simi Valleys, Californias. Tänavu märtsis mõisteti ta süüdi kahekümne üheksas erinevas kuriteos, sealhulgas inimröövis, peksmises ning vägistamises. Vandemehed mõistsid peale kahepäevast vaagimist talle karistuseks eluaegse vanglakaristuse.

Christy Mack

War, kes üritas enne kohtuotsust endalt elu võtta, kirjutas hiljem vanglast Christyle: "Mul on nii kahju, et ma selliseks muutusin ja sulle haiget tegin, Christy. Loodan, et ühel päeval, kui piisavalt aega on möödunud ja haavad paranenud, kirjutad mulle või tuled isegi külla, et saaksin sinu ees tõeliselt vabandada."

Christy on öelnud, et ei soovi mehega enam kunagi tegemist teha ning on talle määratud karistuse üle õnnelik.