Ei usu, et asi vaid majanduskriisis, küllap siin on ka mingi muu põhjus. Teatavasti ei tiku ükski mees, kel on oma naisega rahuldav sekselu, asja eest, teist taga mossitama. Võib siis arvata, et Andrus Ansipi, Rein Langi ja Jürgen Ligi seksuaalelu on natuke liga-loga.

Tasuta soovitus: proovige rollimänge! Võtke näituseks eeskuju vastuvõtu puhuks seksikasse punasesse riietunud Urve Palost ja Signe Kivist, kes meenutasid oma välimusega naishärjavõitlejaid ning kelle mehed Janek Palo ja Kalju Kivi meenutasid härgi.

Kujutan ette, milliseid erinevaid seksitrikke ja –nippe, suisa seksipasodoobleid on pidanud nägema Palode ja Kivide magamistubade seinad. On sümpaatne, et nad ei häbene oma eelistusi ka ilmarahvale näidata.

Või vaadake, millist elektrit suutsid tekitada pilgud, mille eurosaadik Marianne Mikko läkitas kätlemise ajal oma ammusele heale sõbrale, kolleegile ning kaasvõitlejale Toomas-Hendrik Ilvesele.

Kui seda Evelini seal ees poleks olnud... Isegi teleriekraan särises, kui Marianne ja Tomi pilgud kohtusid. Andrusel, Reinul ja Jürgenil oleks siit palju õppida.

Sotsist rahandusminister Ivari Padar ei tulnud ballile ilmselt seepärast, et seksis parajasti oma veetleva elukaaslase Kristeliga ning ei raatsinud seksimist mingi tobeda vastuvõtu pärast pooleli jätta. Ja õige kah. Mis seal ikka töllerdada, kui kaaslase musi on veel magus ning kaiss soe.

Keit Pentuse ja Rain Rosimannuse näost paistis jällegi, et nad olid tulnud peole just nimelt sellepärast, et ei peaks ometi kodus istuma ja seksima. Mis on kah õige. Mida sa seal nelja seina vahel ikka igavusest haigutad ja teineteisega tõtt vahid, kui on võimalus vähemasti ilmarahva ees seksikas olla.

Iga-aastasel edevuse laadal oli ka sel aastal igat masti karvaseid ja sulelisi ning ka sel aastal oli seal nii tavalisi tühikargajaid kui tõsiseid tegijaid. Ühed seksikaimad tõsised tegijad olid minu meelest noor näitlejatepaar Evelin Pang ja Priit Võigemast ning setu elu edendajad Kauksi Ülle ja Evar Riitsaar.

Nende sammus oli nooruslikku hoogu ning silmis sellist sära ja relvitukstegevat siirust, millest Andrus Ansip ja teised võivad vaid unistada. Temal tuleks selleks, et pooltki nii seksikaks saada, end kardetavasti oimetuks või isegi poolsurnuks seksida.