George Clooney on parasjagu viimane neist kuulsustest, kes on avastanud, kui tore on jälle endise kallimaga koos olla. Tema väljavalitu on briti kaunitar Lisa Snowdon. Nemad ei ole kaugeltki mitte ainus vanu radu tallama asunud paar. Seks eksiga võib olla parim, oletab The Sun.

43-aastane Clooney sõbrustas modelli ja telesaatejuhi Lisa Snowdoniga 2000. aastal, aga aasta hiljem läksid nad lahku. Sealtpeale on Clooneyt seostatud mitmete kaunitaride, sealhulgas Renee Zellwegeriga. Ent nüüd on teda taas nähtud suudlemas 29-aastast Lisat.

Ka Darknessi solist Justin Hawkins on tagasi endise kihlatu Sue Whitehouse’i juures ja Emma Bunton on jälle koos endise kallima, Damage’i laulja Jade Jonesiga.

Seksiterapeut Denise Knowlesi sõnul on üsna tavaline, et endised paarid saavad lahusoleku järel jälle kokku, sest alles lahus elamine näitab neile, kui väärtuslik nende suhe oli.

Vana armastuse juurde tagasipöördumine võib olla väga kirglik. Tasub meenutada Elizabeth Taylorit ja Richerd Burtonit, kelle kooselu ja lahkuminekud said lausa legendaarseks. Väidetavalt üürisid nad esimestel mesinädalatel ka oma sviidi all ja peal asunud ruumid, et keegi neid ei segaks.

Pamela Anderson abiellus Tommy Leega kõigest neljapäevase tutvuse järel. Kolmeaastase abielu järel lahku läinud paar on kuulduste järgi jälle koos.

Psühhoterapeut Gladeana McMahon ütleb, et lahku minnes jääb mällu kõik see, mis teile endise kallima juures meeldib, ja kui uus suhe ei suju hästi, siis on suur šanss jälle kokku saada vana armastusega.