Toredad noored inimesed, kel nägu ja tegu küll, aga seksikaks saamise nimel tuleb neil kahel veel tükk aega vaeva näha.

Ega ilus näolapp ning talutav lauluhääl veel kedagi seksikaks tee. Seksikusel ei ole tegelikult nooruse ja välimusega mingit pistmist. Seksikaks teeb inimese see, kui hästi ta end oma nahas tunneb. See ja siis veel see seletamatu miski, mis teeb ta vastassugupoole silmis apetiitseks.

Üks seksikamaid mehi Kroonika seksikate peol oli kahtlemata näitleja Arvo Kukumägi, kes võttis tantsupõrandal sedavõrd julgeid poose, et ei jäänud kahtlustki: see mees tunneb end oma nahas hästi. Mis võiks olla seksikam?

Arvost ei jäänud kaugele maha ärimees Andres Peets, kes oli peol šikis mustas ülikonnas, viimaseid kuid lapseootel noor ja ilus kaasa kõrval. Selle hooletu elegantsi eest, millega Andres veiniklaasi huultele tõstis, võinuks talle anda seksikuse eripreemia.

Kui Andres tuli peole ja tundis end seal igati vabalt, siis tema kompanjonist, varemalt oma uhkete autodega eputada armastanud Urmas “Sõõrukas” Sõõrumaast ja tolle naisest Kätlin Maranist polnud peol kippu ega kõppu. Urmas, mis juhtus? Kas kutse läks posti teel kaduma või sa polegi enam seksikas?

Ja kuidas on võimalik, et peolt puudus meie aja üks edevamaid ärimehi Peep Vain? Muidu trügib teine küll igale poole, aga Kroonika seksikate peole, näe, ei saanud tuldud. Miks küll?

Naisi oli peol nii karvaseid kui sulelisi, aga nad kõik jäid kaugele maha bravuuritar Anu Saagimist, kes oli igati oma nime vääriline. Sel ajal, kui teised naised seisid kui tukunuid seina ääres ja olid püüdlikult ilusad (mis ei ole üldse seksikas), kääris Anu käised üles ning möllas ja flirtis mis jaksas.

Anu julgeb teha seda, mida teised ei julge, aga ometigi südames teha soovivad – see ta seksikuse saladus ongi ning just seepärast teda nii väga armastatakse ja vihatakse.

Nii, kes veel? Ahjaa, peaaegu oleks meelest läinud. Seksikaima homo eriauhind läheb Linnar Priimäele, kel oli väga vallatu oranži värvi lips.