KINO: Kinos Sõprus näeb täna auhinnatud filmi "Attenberg". Seanss algab 18.00.

Armastus, surm, sundmõtted ning peresidemed on “Attenbergis” tegevust edasi kandvad jõud. Marina on paarikümne-aastane ekstsentriline, peaaegu sõpradeta naine. Meeste osas tunneb ta füüsilist vastumeelsust. Naisedki ei suuda teda seksuaalselt päris rahuldada. Ometi on Marina elus nii mees kui ka naine; mõlemiga on suhted parema sõna puudumisel keerulised. Üks väheseid asju, mis Marinale õnnestavalt mõjub, on tema isa kujundatud ehitis – paneel-elamute kompleks tööstuslinnaosas, kus Marina üles kasvas.

TV: ETV näitab täna dokfilmi dalai-laamast, mis kannab pealkirja "Ainitine pilk: dalai-laama võitlus Tiibeti eest." Film algab kell 22:00.

Omades ainulaadset juurdepääsu, on filmi autor Joshua Dugdale jäädvustanud kolme aasta vältel Tiibeti vaimse juhi igapäevase heitluse. Püüdes kindlustada oma rahvale paremat tulevikku, peab dalai-laama leidma tasakaalu oma budistlike tõotuste ja Hiina lepitamise reaalpoliitika vahel. See on Taaveti ja Koljati võitlus, kus vastaspoolteks on maailma superriik ja väikese rahumeelse rahva juht, kel tuleb kõndida üleilmse tähtsusega küsimuses väga peenel köiel.

SPORT: Rakvere Tarva korvpallimeeskond peab esmaspäeval, 15. augustil Võsul kontrollkohtumise Ameerika Ühendriikidest Eestisse saabunud Nebraska Wesleyani ülikoolga. Kohtumise algus kell 18.00.  Pilet maksab täiskasvanutele 4.- ning üliõpilastele, õpilastele ja pensionäridele 2 eurot.


KULTUUR: Algab Augusti TantsuFestival, mis on aastatega muutunud rahvusvaheliselt hinnatud suve lõpu tantsufestivaliks Euroopas, olles tuntuim kaasaegse tantsu festival Eestis ning kuna festival kuulub tänavu Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi, siis on see suurem kui kunagi varem.

SOODNE OST: Grossi poes maksavad heledad viinamarjad Victoria vaid 1.38 tavapärase 1.68 asemel. Loodetavasti on viinamarjad värsked, sest siis on hind tõesti soodne.

HOROSKOOP: Sõnne, ole ettevaatlik, täna võivad päevavalgele tulla asjad, mida olete varjata püüdnud. Teised lugege oma horoskoopi SIIT!

ILM: Pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma. Kohati on äikest ja sadu võib olla tugev. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s, põhjarannikul puhanguti 12-14 m/s, äikesega võivad kaasneda tugevamad tuulepuhangud. Sooja on saartel 19..24, mandril 22..27°C. Täpsemalt uuri ilma kohta SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!