1. APRILL: Eestis tehakse aprillinalja täna ehk 1. aprillil ja harvemini ka viimasel aprillipäeval. Kes muul ajal aprilli teeb, seda on õigus kutsuda 'aprillisiga viie põrsaga' ja muul viisil.

Selle kergemeelse ja lustaka päeva saamislugu on Eesti rahvakalendri tähtpäevade andmebaasi andmetel keerukas ja mõtlemapanevalt koomiline.
Traditsiooniliselt pühitseti uut aastat paljudes vanades kultuurides, mh roomlaste ja hindude poolt, 1. aprillil. Pärimuse järgi põhjustas paavst Gregorius XIII kalendrireform, millega nihutati uusaasta 1. aprillilt 1. jaanuarile, palju segadust. Osa inimesi jätkas vanade kommete järgi elamist ja uue aasta tähistamist 1. aprillil. Neid siis hakatigi haneks tõmbama, neile naljaõnnitlusi saatma või narriks hüüdma (päeva nimi paljudes keeltes on narripäev).

LAAT: Haljala rahvamaja juures läheb täna käima Haljala Jürikuu laat. Kohal on eestimaise omatoodanguga, talukaupadega, tööstuskaupadega, aiakaupadega, ja käsitööga kauplejad. Pole muud kui kohale minna ja tühjenenud talvesahvrile esimest täiendust otsima.

TAGUMIKUD: Seitse ülekaalulist esitavad saates "Tantsi tagumik trimmi" tantsukavad ja astuvad kaalule. Tänaseks teemaks on filmimuusika ning näeme koreograafilisi esitusi tuntud linateoste põhjal.
Kes lahkub täna? Kas Anu Saagim soovib isiklikult kellegi saatest kõrvaldada? Saatejuht on Teele Viira. TV3 kell 20.00

ILM: Öösel: Muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 3-10, öö hakul rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -2..-7, kohati võib langeda -10°C-ni. Päeval: Pilvisus tiheneb. Õhtupoolikul sajab mitmel pool lörtsi ja vihma. Puhub läänekaare tuul 2-9 m/s. Õhutemperatuur on +1..+4°C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kae tragikomöödiat, kaladele on planeedid määranud pühapäevaks ametialased mured kaela! Kaalud aga kaaluvad täna intuitiivselt. Ülejäänud kosmiline loomaaed ja selle tulevik pesitseb SIIN.