KONTSERT: Kui sul täna õhtul kuhugi pole minna, siis jaluta loomulikult Koju. Tallinna vanalinnas asuvat baari Kodu väisab täna ka lätlaste eksperimentaalroki bänd Mona De Bo.

TV: Televiisorist näed täna tempokat märulit mehest, Clivekes peab kaitsma vastsündinut palgamõrvari eest. Salapärane hr Smith (Clive Owen) ootab oma tavapärast bussiliini kui näeb rasedat naist põgenemas hullunud meeste eest. Smith päästab naise ja võtab sünnituse vastu kuid toonud lapse ilmale, naine sureb. Smith peab nüüd saama hakkama nii vastsündinu kui ka nende kannul oleva tapajõuguga. Filmi "Sõelapõhjaks" näitab Kanal 2 kell 21.25.

VAARIKAD: Keset talve on vitamiinidega teatavasti täbarad lood. Õnneks on olemas sügavkülmutid ja Comarketi omades on peidus Marjamaa talu vaarikad. 300-grammise paki eest küsitakse 2,59 euroraha.

ILM: Öösel: Pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab veidi lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Õhutemperatuur on -2..-9, saartel kuni +1°C. Päeval: Pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab lund, saartel ka lörtsi. Puhub edelatuul 4-8, saartel kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on -1..-6, saartel ja läänerannikul kuni +2°C.Loe lähemalt SIIT.

HOROSKOOP:Ambur satub täna osavate petiste küüsi ja sõnnil hakkab mõistus tööle. Uuri astroloogilise loomaaia ülejäänud eksemplaride saatust SIIT.