HOROSKOOP: Jäärad loevad täna ilmselt väga-väga palju Publikut ja Kroonikat, sest nende horoskoop näeb nimelt ette tõeseid kuulujutte ja kõmulist sütitavat klatši! Oht on sattuda ka sekeldustesse ning saada oma kaaslastest vale ettekujutus. Teised astraallojused saavad vaadata oma ohu- ja tähemärke SIIT

ILM: Öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm, aga mitmel pool on udu. Tuul on muutliku suunaga 1-7, hommikul tugevneb Liivi lahe ümbruses idatuul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on -1..+4°C. Päev on vähese pilvisusega ja sademeteta, kuid pärastlõunast alates Lääne- ja Lõuna-Eestist pilvisus tiheneb ning on oodata vihmasadu. Puhub idakaare tuul 3-9, puhanguti 12, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on 10..16, tuulepealsel rannikul 6..9°C. Päris soe juba ju!

PIDU: Kuigi erilisi peovalikuid ei ole, siis on meil see hea uudis, et õues on juba kevadelõhn ja vanalinnas jalutades kohati täiesti chill tunne. Pealegi saavad naised tasuta pidutseda Hollywoodis Ladies' Nightil ja kellel veidi peenem muusikamaitse ja spetsiifilisemad soovid, saavad minna Clazzi, kus esineb võrratu Marilin Kongo oma sõpradega.

KARTUL: no nüüd võib küll terve Eesti rahva kardulasest söönuks saada, kuna Grossi pood annab seda ära ainult 9 eurosendiga kilo! Uskumatu, päriselt!

SEEBIKAD: Kolmapäev on vaieldamatu seebikapäev ehk siis vahutavad kõik kanalid ühtviisi ja kõigele lisaks loobitakse lotopalle ja nähakse pealt. ETV rõõmustab "Pealtnägija" ja Kanal2 "Lotokolmapäevaga", läbi saab "Avameelselt", mis näitab ära oma hooaja viimase osa, TV3 sõbrustavad "Meisterkokk" ja "Kondid". Loodetavasti mitte koos, muidugi!

JAZZKAAR: Christian McBride Trio ja Aces of Basses kell 18.00 Merepaviljonis! Mmmm....mõnusad bassirütmid ja kõik see, mis on helge ja hea. Jazzkaar lihtsalt on parim ja veidi rafineeritum põhjendus on see, et see ameeriklane on tänase jazzmuusika üks kõige tegusamaid ja kõrgema reitinguga bassimängijaid – tema kui virtuoosi ja paindliku saatemuusiku järele on nii suur nõudmine, et kuulsused peavad tihtipeale järjekorras seisma, et meest endaga mängima saada. Õnneks ei pea Sina pikalt järjekorras seisma, sest pileteid veel on!