FOLK: Viljandi Folgil esineb Kašmiirist pärit Trilok Gurtu, kes on maailma üks tuntum löökpillimängija ja helilooja. Teda võib pidada india muusika meistriks, kes on ida ja lääne muusika nüansside ühendamisel korda saatnud rohkem kui keegi teine. Gurtut saab kuulata Kirsimäe laval kell 22.

EESTI MUUSIKA: Kohilas toimub muusikafestival Kapa Rock, mis leiab tänavu aset juba üheteistkümnendat korda.
Seekordsel festivalil astuvad üles artistid nagu Merwis, The Nymph, Aides, Hurmurid. Groundhog Day, The Princes, Bedwetters, Ultima Thule jpt. Kogu rõõmu eest küsitakse ainult 3 eurot piletiraha!

LAADAD: Viimsis toimuval Rannarahva festivalil pühendatakse tänane päev suures osas kauplemisele.
Lisaks kalaturule toimub laadaplatsil tõeline melu – saab uudistada õpitubades ning kuulata-vaadata erinevaid etteasteid. Loomulikult ei saa ükski laat läbi ilma oksjonite ja loteriideta!

Tartumaal läheb käima suur Luunja laat. Luunja mõisapargis toimuv laat on rahvuslikus stiilis kogupereüritus koos Lõuna-Eesti suurima ratsavõistlusega Luunja Karikas. Ratsavõistlused, laat ja ansambli Jäääär kontsert on publikule tasuta!

TOIT: Rimi köögiviljaletile on ilmunud Kumato tomatid. Kumato tomat, tuntud ka kui must tomat, on liigikaaslastest kõige suurema fruktoosisisaldusega ja 100% naturaalselt viljeletud tomatiliik. Väidetavalt ei jõua selle gourmet-sordi seemned kunagi avalikkusele kättesaadavaks. Peenet vilja saab soetada hinnaga 2,35 eur/kg.

SPORT: Spordihuvilistel tasub sammud seada Kadrioru staadionile, kus jätkuvad kergejõustiku Eesti meistrivõistlused. Kell 10 jagatakse medalikomplektid välja käimises, õhtune programm algab aga kell 17.45.

ILM: Saju tõenäosus on suurem Põhja- Eestis, on äikest. Põhjarannikul puhub kirdetuul, mujal muutliku suunaga tuul . Öösel on sooja 14 kuni 19, päeval 19 kuni 25 kraadi. Loe ilmast lähemalt SIIT!

HOROSKOOP: Sõnnilt nuiatakse laenu välja, Lõvi unustab mineviku ning kalad vajavad hädasti suuvoodrit. Loe lähemalt SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!