KONTSERT Täna toimub "Alo Mattiisen 50 - Isamaa ilu hoieldes" Rock Cafes! Esinejate seas on näiteks Ivo Linna, Riho Sibul, Maarja-Liis Ilus, Lenna Kuurmaa, Henri Laks, Raul Vaigla, Andrus Lillepea, Antti Kammiste, Ain Varts.

TV: TV3 näitab huvitavat põnevikku "Bourne'i ultimaatum"

Järg filmidele ”Bourne´i identiteet” ja ”Bourne´i ülemvõim”. Mälukaotusega tippagendi Jason Bourne´i (Matt Damon) meeletud seiklused jätkuvad. Seekordses filmis üritab ta lõplikult jälile saada enda mineviku varjatud saladustele, kuid takistusi on palju. Teda jahivad politseinikud, CIA ja Interpol, kes soovivad kõik teda rajalt maha võtta - pingeline ajujaht kestab algusest lõpuni! Linateos on tehtud Robert Ludlumi samanimelise romaani põhjal.

KINO: Sõprus näitab filmi "Ohtlik sõit".

Ryan Gosling kehastab meest, kelle ametiks on sõitmine. Tal ei ole nime. Ta on lihtsalt driver. Päeval sõidab ta Hollywoodi filmides kaskadöörina. Öösiti pisiröövimiste autojuhina. Salapärase mehe üksindus lõpeb, kui ta armub oma naabrisse, üksikemasse Irenesse (Carey Mulligan), kelle abikaasa istub vanglas kinni. Kui viimane sealt vabaneb, hakkab teda ahistama kamp kurjategijaid: armunud driver üritab perekonda hävingust päästa. Film noir stiilis lugu saab uued mõõtmed, kui kohtuvad Taani must huumor ja action žanri film. “Ohtlik sõit” on karm krimilugu, millesse toob romantilisi jooni driveri kangelaskuju, kes ei mahu kuigi hästi argireaalsuse piiridesse ära.

SOODNE OST: Maximast saab osta imesoodsalt kanapihve. Paki eest tuleb välja käia vaid 0.59 eurot.

ILM: Täna on Vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta. Puhub edelatuul 4-10, õhtupoolikul saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 9..11°C. Täpsemalt loe ilmast SIIT!

HOROSKOOP: Kalad peaksid olema täna väga ettevaatlikud! Kipute olema unistav ning ei suuda võtta elu sellisena nagu see tegelikkuses on. Süvenemine reaalsusesse võib põhjustada raskeid psühholoogilisi kriise. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!