TV: TV3 näitab kell 22.30 komöödiat "Mina, spioon".

Eriagent Alex Scotti (Owen Wilson) ootab raske missioon: ta peab tegema koostööd keskkaalu maailmameistri, eneseimetlejast poksistaari Kelly Robinsoniga (Eddie Murphy). Koos peavad nad saama kätte USA õhujõudude uusima hävituslennuki varastatud prototüübi, mis on langenud kurikuulsa relvakaupmehe Arnold Gundarsi (Malcolm McDowell) kätte. Viimane kavatseb müüa uue põlvkonna superrelva oksjonil, millele kogunevad mõjukad allmaailma tegelased ja rahvusvaheliselt tagaotsitavad terroristid. Ainus võimalus poksifänn Gundarsile ligi pääseda saab olema järjekordne tiitlimatsh. Kui vaid operatsiooni ei segaks eriagent Rachel Wright (Famke Janssen), kes ajab sassi nii Alexi kui Kelly pea.

KINO: Kolmas Madagaskari film jõuab meie kinodesse!

SOODNE OST: Suveks ilusaks! Palette juuksevärvid maksavad Comarketis vaid 2,29.

SPORT: Jätkub jalka EM! Jälgi ülekandeid ETV-s.

ILM: Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kohati tekib udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Sooja on 6..12°C. Päeval: Vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 17..22°C, tuulepealsel rannikul on jahedam. Täpsema prognoosi leiad SIIT!

HOROSKOOP: Skorpion, olete täna kergemini ärrituv, kui tavaliselt ning seetõttu võite kergesti inimestega tülli minna. Püüdke pingelistesse olukordadesse suhtuda huumoriga. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!