ÜHISPIDU: Kui mõni on veel infolagedaks jäänud, siis võtku teadmiseks, et Tallinna lauluväljakul algab kell 17 tasuta suurüritus nimega "Vabaduse laul".
Lavale astub niivõrd suur hulk märkimist väärivaid esinejaid, et kavaga saad tutvuda SIIN.

FESTIVAL: 19.-20. augustil toimub Elvas juba viies Eesti Hip Hop Festival.
Peaesinejaeks on sedakorda Afu-Ra (Perverted Monks, Gang Starr Foundation) ja Mr. Lif (Def Jux).

Festivali esinejate nimekiri on pikk, sisaldades üle 35 artisti. Lisaks toimuvad Simpel Graffiti Jam, Artis Hip Hop kino, EHHF 3vs3 kossuvõistlus, laupäevane luulenurk ning loomulikult EHHF tantsu-battle! Uuri asja SIIT.

SOODNE OST: Ainult käesoleval nädalavahetusel ehk 21. augusti südaööni on looduskosmeetika Marja Entrichi e-poes kõik tooted -10% soodsamad. Marja Entrichi looduskosmeetika ja toidulisandid on välja töötatud ja toodetud Rootsis, arvestades just põhjamaises kliimas elava naise naha eripärasid ja vajadusi. Vaata täpsemalt SIIT.

GRILL: Kui sa oled grillihooaja puha maha maganud, siis on viimane aeg 2,09 euroraha eest Prismast veiselihavardad soetada ning need süte kohal mitte liiga vintskeks küpsetada.

TV: Kui kahtlaselt sügiseseks kiskuv ilm ja pimedus hoiavad toaseinte vahel, siis sea end valmis õuduka-õhtuks! Klassikaline zombifilm "Surnute koidik" (USA, 2004) on 1978. aasta filmi uusversioon. Tuleb tunnistada, et päris hästi õnnestunud! Kell 22.05 TV6-s.

SPORT: Sellel nädalavahetusel, reedel ja laupäeval, jätkuvad Eesti autoralli meistrivõistlused viienda etapiga. Lõuna-Eesti ralli on peale aastast pausi taas kalendris ja Võrumaa suurepärased ralliteed ootavad sõitjaid ja publikut.

Kell 14.00 kohtuvad Maarjamäel jalgpalli meistriliigamängus liider Tallinna FC Flora ning neile seni ainukese kaotuse toonud Tallinna FC Levadia. Mõlemast võistlusest teeb Delfi sport lisaks ka pildigalerii.

ILM: Täna on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Sadu on kohati tugev. Puhub kirde- ja põhjatuul 3-10, puhanguti 12, rannikul 14-17 m/s, õhtul nõrgeneb. Sooja on 14..19°C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Sõnn kisub end traditsioonide kütkeist lahti ning ka neitsi lööb selja sirgu! Uuri lähemalt SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!