KURJAM: Täna läheb Must Puudel õige kurjaks, sest punkansambel Kurjam teeb seal kohviku-akustikat. Sel aastal on see punt suutnud oma unplugged kavaga inimesi korra juba ehmatada. Seda peab nägema! Pealegi... te ei usu, mis imevidinaid nad muusika tegemiseks kasutavad. Algus viisakalt kell 20.00.

TV: Kui jalgpallipohmell välja magatud, iirlasi kiruda ja haavu lakkuda enam ei viitsi, siis mine osta lotopilet ja hakka kell 20.00 Kanal 2-e kaudu uuest suurest võidust unistama.

KUKESUPP: Keset kõige argisemat aastaaega, kõige argisema kuu kõige argisemat päeva võiks tähistada kõige argisema toiduga - kukesupiga! Legendaarne Podravka kukesupp maksab Prismas vaid 0,39 eurosenti.
Olgu olgu, pisut vähem argisemaks saab supikese mõne tilga Tabasco, näpuotsatäie perssilade ning sisse pressitud küüslauguga. Kõrvale tõhusad võileivad.

ILM: Täna lendab müts peast ära kiusliku loode- ja läänetuulega. Lääne pool sajab suure tõenäosusega ja ida pool veel suuremaga. Pane end soojalt riidesse, sest kraade on vaid 0...5°C ja ega päeval ka palju paremaks ei lähe: sooja vaid +2..+8°C. Loe ilmast lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kaksikud, hakake ruttu kaevama. Just täna võid leida rahapaja, milles rohkem raha kui miljonimängus. Teised võivad oma suu puhtaks pühkida ja enda horoskoopi vesistada SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!