KINOS: ootab sind "Super Mike" ehk komöödia stripparite maailmas asetleidvast. Filmi lavastajaks on Steven Soderbergh ("Oceani 11", "Plahvatusohtlik") ning peaosas astub üles Channing Tatum ("Keelatud tants", "21 Jump Street"), kelle elukäik on ühtlasi filmi süžee aluseks. Tatum mängib kogenud tantsijat, kes jagab oma õpilasele (Alex Pettyfer) nippe, kuidas pidu panna, naisi ära rääkida ja kergesti raha teenida.

Lõbus meeleolu garanteeritud!

TELE: kl 22.50 näitab TV3, kuidas saada "Kuu parimaks töötajaks". Vaata filmi ja veeda pühapäev selle peale mõeldes!

KULTUUR: Tartus kuuled, kuidas 5000 koorilaulikut lõõritab "Kuula" ja teiste staaride tuntud lugusid nende enda eestlaulmisel! Väärt muusikaline elamus nii popmuusika austajatele, kui neile, kes koorilaulus või popist muidu ehk lugu ei pea. Kui päris poppi kuulata soovid, mine Lauluväljakule Retrolegendile. Teisel päeval on tuuled kuuldavasti veel kuumemad ja Kim Wilde laulab ka!

HOROSKOOP: Jäära köidavad täna originaalsed ja veidi äärmuslikud asjad. Olete rõõmuga valmis proovima midagi uut, kuid see uus peab olema ekstreemne! "Äkki piiluks Hard Rock Laagrisse, kallis?" Kui äärmuslikud on olud teistel tähemärkidel, leiad SIIT.

ILM: Laupäeva öö tuleb kõrgrõhkkonna tiiva all suuremal osal selge taevaga, kuiv, vaikne ja jahe. Õhutemperatuur langeb sisemaal viie kraadi lähedale, rannikul ja saartel on sooja 10 kuni 13 kraadi. Päeval eemaldub kõrgrõhuvöönd veidi ida poole, kuid suuremal osal Mandri-Eestist püsib ilm õhtuni ilus ja sajuta.

Lõunakaarest tuleb sooja ja termomeetrinäidud tõusevad 20 kuni 24 kraadini. Saartel annab tugevnev kagutuul märku survet avaldavast madalrõhkkonnast. Üle mere jõuavad tihedamad pilved ja pärastlõunal on ka vihmahood platsis. Sooja on siin napimalt – 16 kuni 19 kraadi. Õhtul liigub sadu mandrile, võib olla ka äikest.