ILM: Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm, paiguti tekib udu. Mandril on tuul muutliku suunaga 1-5, saartel puhub lõunatuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on 3..9, maapinnal on kohati 0°C. Päeval jätkub vahelduv pilvisus ja kohati sajab hoovihma, puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 12..17°C. Seega ...ei ole seda suve teps mitte kuskil veel!

HOROSKOOP: Hea päev laisklemiseks Vähkidele! Neil oleks soovitatav võtta ennast kokku ja hakata ometi rohkem tegelema oma sisemiste vajaduste ja huvide praktiseerimisega. Kindlasti ei tohi end kurnata tööga. Teised tähemärgid saavad oma saatusest aimu SIIT

OLMEKAUP: Maxima on asunud toidu kõrvalt mõtlema odavuse mõttes ka olmekaupade peale - nüüd saad lapsele osta hunniku poole odavamaid mähkmeid ja žiletiteri. Jee! 

TV: TV3 teeb kell 21.30 Sulle "Siivutu ettepaneku" koos Demi Moore'i, Woody Harrelsoni ja Robert Redfordiga ning Kanal2 on eestimaisel lainel koos kodukootud sopalugudega saates "Saladused", "Suured lotokolmapäevas" ning seebikas "Saare sosinad". 

STEVE JOBS: Eile, 5.juunil, esitleti Heiti Kenderile kuuluvas "õunte" esinduspoes Valge Klaar Apple'i isa Steve Jobsi eestikeelset elulooraamatut. Pood asub Tartu mnt 50 a, kui huvi pakub!