KONTSERT: Ansambel Metsatöll on kolme Rock Cafe esitluskontserdi jaoks ostnud 40 ballooni gaasi pürotehnilisteks lahendusteks. Neid lahendusi saad nautida kas või kolm korda järjest!

PIDU: Spetsimat sorti peo leiad Sõprusest, kus läheb mürinal käima üritus nimega Haigla Pidu.
Tegijad on jaksanud sel puhul kohale kutsuda pundi nimega Man Like Me (UK). MLM on ennast Londoni hämaravõitu underground'ist nähtavale kohale laulnud (Ikea reklaami näiteks). Mõned on neid Mutant Discol näinud, mäletate küll. Vihjed: hellalt retsid live-show’d, laulja Johnny siidist pidźaamad, läikivad puhkpillid ja sitked biidid! Lisaks DJ-d ja nende parimad tantsupõranda kettad.

TV: Kas mäletad aega, kui kinopiletid olid tobedalt kallid ja samal ajal ahvatlesid sind filmi "Maod lennukis" plakatid viimseid krooniräbalaid kulutama?
Nüüd on see kõik naljakas minevik ja kassahitiks saanud lennukimadusid võid oma koduteleviisorist täiesti tasuta nautida. Kanal 2 kell 22.30.

LINNUD: On jõulud, lumi hakkab maha tulema, lindudel pole enam kusagilt toitu otsida... Kas juba läheb süda härdaks? Tuuluta siis ometi oma sajalisi ning osta armsatele tiivulistele toidumajake! Kui ikka veel ei raatsi, siis võta teadmiseks, et mainitud majake maksab Maksimarketis ja Konsumis vaid 1,09 euroraha.

ILM:Pärast keskööd hakkab Eestis lõuna- ja kagutuul tugevnema. Hommikuks ulatuvad puhangud saartel kuni 20 m/s. Päeva peale jätkub tuule tugevnemine sisemaal puhanguti 15-20, saartel ja läänerannikul puhanguti kuni 25 m/s. Võib tuisata! Õhutemperatuur on 0 kuni -2, saartel ja läänerannikul 0 kuni +3 kraadi. Uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Veevalaja otsustab nii kähku, et mõtted ega ülejäänud loomad jõua järele, eriti aeglane on skorpion. Loe ülejäänud elukate seiklustest SIIT.