ILM: Öösel pilvisus tiheneb ja alates saartest hakkab vihma sadama, võib olla äikest. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse 3-8 m/s, hommikul saartel 7-10, puhanguti 14 m/s, Sooja on 7..13°C. Päeval on pilves selgimistega ilm, vihmasadu levib üle Eesti, kohati on sadu tugev ja on äikest, õhtul sadu lakkab, tuul pöördub edelasse ja läände 7-11, puhanguti 15-18 m/s, sooja on 14..18, Kagu-Eestis kuni 21°C-ni.

HOROSKOOP: Vähkidel on suurenenud vajadus suhtlemise järele ning oma avameelsusega kipuvad nad rääkima suvalistele inimestele väga isiklikest asjadest. Oht unustada ja hilineda. Teised vaatavad näpunäiteid käitumiseks SIIT  

NOTSU JA VÄRSKE VÄRK: Sea abaliha maksab Säästukas 3.39 ja seda on lausa 31% vähem kui muidu. Või siis tasub enne Jaanipäeva õgardlust hoopis väike paast maha pidada ja süüa puu- ja köögivilju - Maxima ja Rimi on koos alandanud tomati, kurgi, meloni ja arbuusi hindu. Värske värk, ruttu jaole!

TV: Rahvusringhäälingus jätkub jalgpallihullus ning neile, kes sellest osa võtta ei soovi, näitab Kanal2 kultusfilmi "Ükskord Mehhikos" (Once Upon a Time in Mexico). Hurmavad Johnny Depp ja Antonio Banderas peaksid kõigi unarussejäetud naiste hingekeeli paitama ju küll!

MASTODON: Ameerika metalmuusika gigant Mastodon astub täna Rock Cafe lavale. Ei tea, kas need laualauad ikka vastu peavad? Soojendab Shelton San ja piletihind on eelmüügist 32 ja kohapealt õige nõksa rohkem. Juhul muidugi kui veab ja pileteid üldse järgi on. Loe kindlasti ka Robert Kõrvitsa tehtud intervjuud Mastodoniga!