ILM: Öösel on muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma, võib äikest olla. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9 m/s. Sooja on 12..16°C. Päeval on muutliku pilvisusega ilm, mitmel pool sajab hoovihma, võib äikest olla. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, saartel pärastlõunal puhanguti 14 m/s. Sooja on 18..23°C.

HOROSKOOP: Jääradel võivad tekkida probleemid, mis seotud tehnikaga. Sinna alla käivad ka transpordivahendid. Samuti kipuvad nad veidi hajameelsed ning pealiskaudsed olema. Ülejäänud vaadake oma tähtede seisu SIIN

JÄÄTIS JA ARBUUS: Säästumarketis on odav pulgajäätis ja arbuus. Ehk siis mõlemad on umbes 25% odavamad, mis on tubli sääst, kuna arbuus teatavasti kaalub palju. Lippa poodi!

TOM CRUISE: Kuna vaene Tom on viimasel ajal üks eriti õnnetu väike saientoloog, siis mine vähemalt Sina, kallis Publiku lugeja, ja täida tema taskuid sellega, et vaatad seda suurepärast muusikali nimega "Rock of Ages", mis momendil meie kinodes jookseb. Tom ja seal tätoveeritud ja paha-paha!

TV: Täna on numbritega filmide õhtul. Kanal2 näitab suurepärast ajaloolist märulit "300" kell 23.05 ning TV3 lajatab vastu "44 minutit tuld" kell 22.30.