TV: "Reisile minuga" viib Odessasse. ETV-s kell 20.10

Ühe tänava ajalooks on mälestus inimestest, kes seal elasid. Arhitektuur näitab epohhi ideaale. Odessa peatävaval, Djerebassovskajal, on erakordne mõju. Just siin lähedal elab 12 raamatu autor, mälumängurist tippkokk Boris Burda. Tema oskab peast tsiteerida Juhan Peeglit ja valmistada maailma parimat baklažaani ikraad. Kui me saadet ette valmistasime, soovitati teha terve saade Odessa monumentidest. Piirdusime siiski ühega, mis on pühendataud keiser Paul I-le. Kirjanike Maja aias toimus Mihhail Zhvanetski uue raamatu esitlus. Kohal oli 11 telejaama ja rahvast nagu murdu. Paljud teavad, et Odessa Ooperiteatri ehitasid samad arhitektid, kes rajasid Viini Ooperi. Nüüd on seda 11 aastat restaureeritud ja tulemus on suurepärane. Kunstiteadlane Tatjana Zajarnaja räägib teatrist imelugusid.

KINO: Laupäev on tore päev koos lastega kinno minemiseks. "Tintini seiklused" peaksid olema põnevad nii suurtele kui väikestele.

SOODNE OST: Säästukas on sea abaliha 2,99 kilo!

ILM: Täna on vähese või vahelduva pilvisusega kuiv ilm. Puhub kagutuul 3-8, saartel ja rannikul 6-11 m/s. Sooja on 6..9°C. Täpsemalt loe ilma kohta SIIT!

HOROSKOOP: Veevalaja, tänu oma otsekohesusele suudate täna vabaneda inimestest, kellega teil pole huvitav või arendav suhelda. Väldite täna teadlikult mõttetut loba. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!