ÜRITUS: Kõik, kellele meeldib naerda võivad täna õhtul sammud seada klubi Privesse, sest just seal astuvad üles eriti naljakad koomikud! Kogu nali algab kell 19:00.

Stand-up komöödiast on saanud Eesti meelelahutusmaailma üks tõmbenumbritest ning Comedy Estonia ja Club Prive estlevad järgmist parimat asja – eksklusiivne stand-up komöödia etendus Louis’e ja Eric’uga!

TV: Et vaim suvel laisaks ei läheks, on läbi suve argiõhtuti Eesti Televisiooni ekraanil lustakas Eesti mäng. Võidu saavutamiseks ei piisa kuivadest faktiteadmistest ja ainult kniksu eest ka pärjatuks ei saa. Mängijate ja televaatajate tuju aitab õigel lainel hoida saatejuht Gaute Kivistik. Režissöör Maire Radsin. Vaata kava SIIT!

SPORT:  Krakowi Wislas palliv Eesti koondise väravavaht Sergei Pareiko kohtub täna klubiga UEFA Meistrite liiga kvalifikatsiooniringi avakohtumises kodus Nicosia Apoeliga. Kohtumine algab kell 21:45.

ILM: Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub läänekaare tuul 4-9 m/s. Sooja on 18..23°C. Loe ilmast lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Neitsidel on oht läbi põleda, aga Kaljukitsel on hea päev plaanide tegemiseks. Uuri lähemalt SIIT.

KINO: Katusekinos saab keset ööd, kell 00:30 vaadata huvitavat filmi "Tallinna kilud"

"Tallinna kilud" on film Tallinnast läbi siinsete inimeste lugude. Filmis kohtuvad sellel mereäärsel maaribal elavate ja surnute lood, mälestused ja linnalegendid, lapsed ja luukered. Kõiki neid erinevaid lugusid seob pea poole tuhande aasta vanune Tallinna legend.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!