TV: Televaatajat rõõmustab suuresti TV3, mis kell 21.25 laseb eetrisse alles mõne aasta eest kinodes jooksnud legendaarse "Ameerika gängsteri". Kodumaise toodangu austajad võivad nautida ETV2-st kell 20.00 Rummu Jüri seiklusi.

TÄHTIS PÄEV: 3. jaanuaril 1920 kell 10.30 vaikisid Eesti Vabadussõjas relvad: meeleheitlik, ohvriterohke, ent edukas võitlus oli lõppenud ja Eesti rahva ajaloos algas uus peatükk.
Kõikjal Eestis asetatakse Vabadussõjas võidelnute mälestuspäeval Vabadussõja mälestusmärkide juurde lilli ja küünlaid.
3. jaanuar on Riigikogu poolt kuulutatud lipupäevaks.

DISKO JA TUUMASÕDA: Jaak Kilmi ja Kiur Aarma mänguline dokumentaalfilm lapsepõlvest Nõukogude Eestis, külmast sõjast ning kuumadest ihadest.”Disko ja tuumasõda” räägib ühest veidrast infosõjast, kus totalitaristlik võim seisis vastamisi popkultuuri kangelastega. ETV kell 19.40.

TERVIS: Kui keha pärast aastavahetust ikka veel nõrkusemärke näitab, võib kasuks tulla sõprade grusiinide vesi Borjomi, mida Maximas jagatakse 0,95 euroraha eest liitri pealt.

ILM: Öösel: Pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Ida-Eestis võib tuisata, Lääne-Eestis läheb sadu üle vihmaks. Kohati on jäidet. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10, öö hakul põhjarannikul puhanguti 15 m/s, hommikuks pöördub edelasse. Õhutemperatuur on -3..+2, saartel ja läänerannikul +2..+4°C. Päeval: Pilves selgimistega ilm. Kohati sajab enamasti vähest vihma. Puhub edelatuul 4-10, saartel õhtul lõunatuul puhanguti 12-15 m/s. Õhutemperatuur on +1..+5°C.
Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Ambur kipub ülemääraselt sööki vitsutama ja sellele jooki peale kallama. Talle peaks toitumisnõustaja neitsi appi saatma, sest temal on täna enese maksma panemise päev. Uuri teiste elajate lugu SIIT.