KULTUUR: Jazzkaarel esineb täna Jan Garbarek Groupi. Kontsert algab Nokia kontserdimajas kell 20.00. Piletid 20-50 eurot. 

KINO:  Appi, hirmus! HÕFF www.hoff.ee

TV: ETV2 näitab õhtul toredat loodusfilmi "Laaneteaguse suvi." Film algab kell 21.05

Pooleldi tõsielufilm neljast poisist ja nende kasvandikest - kahest hundikutsikast, sookurest, metskitsetallest. Mis saab olendist, kelle sa oled võtnud oma hoolde? Kes vastutab tema käekäigu eest, kui maailm enam ei mahu su sülle varju ja sooja? Käsikiri, teostus ja pilt Rein Maran. Mängivad Fred Jüssi, Anne Maasik, Enn Pinsel, Mihkel Pinsel, Riho Rosberg, Hannes Kase ja Pauliine Tuut.

ILM: Öösel: Muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edelatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 5..11°C. Päeval: Muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma, õhtupoolikul saju võimalus suureneb. Puhub edelatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 13..18°C, tuulepealsel rannikul on jahedam. Täpsema prognoosi leiad Delfi ilmalehest!

HOROSKOOP: Skorpion, teil on tuliste ja kirglike mõjudega päev. Igapäeva kohustused ei paki enam mingit huvi ja sisemine kirg saab mõistusest võitu. Ettevaatust alkoholiga! Teised tähemärgid leiavad enda horoskoobi SIIT!