ILM: Vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Õhtupoolikul pilvisus tiheneb ning saartel hakkab vihma sadama, on äikest. Puhub lõunakaare tuul 3-9, õhtul saartel puhanguti 12 m/s. Sooja on 20..25, Kagu-Eestis kuni 27°C. Lähemalt saad ilma kohta lugeda SIIT!

HOROSKOOP: Amburil on täna väga segadusterohke päev ja Veevalajal aktiviseerub tema kriitikameel. Mida toob aga horoskoop teistele tähemärkidele? Vaata SIIT.

KINO: Kinos Sõprus saab täna näha filmi “Submariin”. Film algab kell 15.00.

Peategelane Oliver Tate on segaduses teismeline, kes on sunnitud žongleerima kaht palli, või tegelikult isegi kolme. Ühe käega üritab ta hoida üleval vasttekkinud suhet klassiõe Jordanaga (Yasmin Paige), teisega päästa oma vanemate metsaminevat abielu, ja kuskil seal keskel sekkub mängu filmi show stopper Paddy Considine kohaliku sensitiivi Graham Purvise rollis, kes asub innukalt lahti muukima pereema kolmandat silma.

TELEVISIOON: Täna saab TV3-st vaadata detektiiv Monki kell 20.00- alati garanteeritult humoorikas!

TEATER: Täna saab Tõstamaa mõisas näha imehuvitavat etendust Pruutide kool. Kahjuks on tänaseks kõik piletid välja müüdud, seega tuleb kiiresti uuele etendusele piletid ära broneerida!

"Pruutide kooli” tegevus toimub Tõstamaa mõisas aastail 1926-27, mil seal avati üks Otto Strandmanni uue majanduspoliitika viljadest – kodumajanduskool tütarlastele. Rahvasuus hakati seda kooli kutsuma „pruutide kooliks”. Vastsesse majanduskooli asub teiste hulgas õppima Pärnust pärit sinisukk Liina Täker. Liina ei tule siia kooli vabatahtlikult – sellise sammu astub ta isa survel, kes peab Liina eluhoiakuid liiga vabameelseiks. Elu kodumajanduskoolis annab lobeda eluga harjunud Liinale nii mõnegi valusa õppetunni. Oma osa selles on nii värvikatel õpetajatel, kaasõpilastel kui ka noorel kunstikul Mattisel. Ent tema suurimad õppetunnid sõlmuvad kummalisest asjaolust, et Tõstamaa mõisa ühe kambri lakke lasi mõisa viimane omanik, orientalist Alexander Stael von Holstein, maalida püramiidi kujutise...