ILM: Kraadid on plusspoolele ja vabal päeval vara ärkajad saavad nautida ka päikesepaistet. Selleks ajaks, kui uni täis magatud, kostitab taevas juba aga erinevate sademetega lörtsist vihmani.
Päris täpset ennustust näed õnneks SIIT

KINO: Vahva perefilm "Piraadid!" ootab noori ja vanu multikasõpru, sest need 3D-joonismehed ei maga ka Suurel Reedel ja peategelasel tuleb  võita Aasta Piraadi auhind päevast hoolimata!

TV: Saad üle vaadata kõik eile nägemata jäänud seiraalid, näiteks "Kättemaksukontori" ja "Selgeltnägijate tuleproovi" ning juba kell 14.50 perefilmi saatel silma looja lasta, et õhtul trimmimissaate ekstrat vaadata või hirmude ööl Kanal 2s kallima kaissu pugeda.

MUUSIKA: Kui sul on motoorne rahutus ja jalg tatsub justkui iseenesest, mine kindlasti kell 21 Rock Cafesse, kus esinevad Kukerpillid!

KULTUUR: Kell 16 saab Viljandi Pärimusmuusika Aida suures saalis nautida pärastlõunat Fred Jüssi ja Midridega. Kindlasti odavam kui Teletorni külastus, samas ebaselge, kas ka sama kõrgustessetõstev kogemus. Lootus jääb.

HOROSKOOP: Sõnnidel on sooodne päev kodu kaunistamiseks ja tegelemiseks millegi ilusaga - munade kaunistamine ja kaseokste vaasitoomine peaks selle ehk lahendama. Kui tunnete armastust end ümbritsevate inimeste suhtes, ärge kartke, see läheb üle hiljemalt ülehomseks. Täheteadlased soovitavad teil andestada neile, kellega teil probleeme on - et ikka uued mured jälle tekkida saaks ja sõralistel sõpradele-perele midagi kurta oleks.SIIT saavad lugeda oma Suure Reede ennustust kõik teised.

POES: Saad lähipäevil kätelt odavalt maha pesta kogu munalõhna ja -värvi, sest Maxima müüb Palmolive'i vedelseepi vaid 95 sendiga!