KONTSERT: Rokkmuusika hitte pop-jazzi võtmes esitav prantsuse muusika uue suuna täht Nouvelle Vague esineb täna Nokia Kontserdimajas.
Tänapäeva jazzmuusika säravamaid bände Nouvelle Vague paneb kõik tuntud Blondie, Depeche Mode’i või The Police-i hitid kõlama täiesti uues, intiimses võtmes! Pileteid veel on.

JÄGERI FINAAL: Jägermeister Rock Liiga 2012 finaal toob täna Rock Cafe lavale kuus väga lahedat ja head bändi, igal bändil 40 minutit aega, et oma kola peale sättida ja maha võtta. Lisaks oleks soovitatav selle aja sisse pigistada ka just SEE esitus, mis kindlustaks 3333€ auhinnaraha ja koha Rabarock 2012 laval.

Tallinnast edasi pääsenud
Number Ö
Dramamama
No More Fridays

ja Tartust edasi pääsenud
Legshaker
Driven
Redneck Rampage

Külalisesinejana laval Jägermeister Rock Liiga 2010 (ehk kõige esimese Rock Liiga) võitja: EPORDWERK

FILM: Soovituse loorberid lähevad täna kodumaisele filmile "Tants aurukatla ümber".
Mats Traadi teost on tahtnud ekraniseerida mitu filmilavastajat, Mark Soosaar, Arvo Kruusement jt. Peeter Simmil oli kõige rohkem õnne, sest 1987. aastaks oli tsensuur ja ideoloogiline surve filmikunstile Nõkogude Liidus oma mõju kaotamas.

Traat kirjutas Peeter Simmi filmi jaoks juurde kuuenda tantsu, mille sündmustik leiab aset 1987. aastal, 30. aastat pärast algkäsikirjas toimunud viiendat tantsu.

Filmi võtted käisid samal ajal Otepää lähistel, kui Tallinna Hirvepargis koguneti esimest korda hukka mõistma 1939. aasta Hitler-Stalini kuritegelikku salakokkulepet.

Film esitati Eesti Televisioonis 14. mail 1988. aastal, paar nädalat enne laulva revolutsiooni algust. Ajaloolises mängufilmis on kuus "tantsu" kuues ajastus, see on ühe Lõuna-Eesti talu elu- ja ajalugu 20. sajandi algusest kaasajani, ajavahemikus 1914-1987.

Osades Heino Mandri, Kaljo Kiisk, Jüri Järvet, Rudolf Allabert, Paul Poom, Ants Ander, Evald Aavik, Arvo Kukumägi, Ita Ever, Liina Tennosaar, Laine Mägi jpt. Lavastaja Peeter Simm, operaator Ago Ruus, helilooja Erkki-Sven Tüür, kunstnik Ronald Kolmann, helioperaator Rein Urm.
ETV kell 22.00.

ÕLU: Õllesõpru rõõmustab nädalavahetusel soodsa tutvumishinnaga lettidele saabunud A. Le Coq Organic. See on Eesti esimene maheõlu, mille pruulimisel on kasutatud ainult mahepõllumajanduses kasvatatud humalat ja linnast. Spetsialistide sõnul maitsmist vääriv toode. Ära lase rahakotile liiga teha, hind peaks erinevates kauplustes jääma alla 70 eurosendi.

ILM: Öösel: Vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul võib Ida-Eestis veidi vihma sadada ning paiguti tekib udu. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0..+3°C.
Päeval: Vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub loode- ja põhjatuul 4-9, rannikul puhanguti 12, pärastlõunal nõrgeneb. Õhutemperatuur on +3..+8°C, õhtul langeb.Vaata lähemalt SIIT!

HOROSKOOP: kaljukits ründab enneolematult kõrgeid kaljusid ning kaaludel on kaaluda kohe mitme erineva variandi vahel. Teiste elukate planetaarsed saatused on selges emakeeles kirjas SIIN!