KULTUUR: Vanemuise teatris saad oma kohaoluga austada 70. aastaseks saavat Barbara Streisandit, vaadates etendust "Happy Birthday Barbra Streisand". Kell 19 on täpselt sobiv aeg õnnitlustega alustada ning ka lilli ja kommikarpi pole vaja - lunasta vaid pääse 11-15 euro eest ja naudi!

KINO: Oled palutud 2 tunniks ja 11 minutiks "Lahingulaeva" pardale! See on tohututes mõõtmetes actionirikas seiklusfilm, mille tegevustik leiab aset merel, taevas ja maal, kui meie planeet võitleb ellujäämise nimel ülekaaluka maavälise vastasega.Värised ja vaatad!

TV: Sinuga soovib TV3 vahendusel kohtuda kell 22.30 Max Payne! Film räägib loo omapäi tegutsevast politseinikust, kes üritab leida oma pere ja partneri mõrvarit. Tema jäärapäisusele kalduv kättemaksuiha, katkematu tahe leida mõrvar viib ta õudust tekitavasse allmaailma. Kas ta leiab mõrvari ning kuidas laheneb lugu edasi, saad teada, kui vaatad!

ILM: Teisipäeval  eemaldub madalrõhuala põhja poole, kuid vihmahoogude võimalus püsib. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9 kraadi, päeval 7 kuni 13 kraadi.

HOROSKOOP: Täna hakkavad Vähi elus tähtsat rolli mängima pealtnäha tühised asjad ja tühised suhted võivad nüüd osutuda vägagi tähtsateks - ehk saad teada, midagi, mis su maailma raputab! Püüa olla tähelepanelik ümbritseva suhtes - head kohad selleks on liiklus ja kaubanduskeskused, sest ühel juhul võib see sind säästa õnnetusest ning teisel juhul on lootust peale sattuda allahindlustele. Sa ei ole Vähk? Siis on sulle üks soovitus soolas hoopis SIIN!

KASULIK: Kell 9.00 - 12.15 saad Eesti Rahva Muuseumis Tartus kuulata seminari energiatõhususest vanades majades!