ILM: Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 3..9, maapinnal võib kohati langeda 0°C-ni. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, õhtul tugevneb saartel kagutuul 5-11 m/s. Õhutemperatuur on 14..19°C.

HOROSKOOP: Kaljukitsi valitsevad revolutsioonilised meeleolud. Nemad on täna enesekindlad ning seetõttu ei häbene ka selliseid arvamusi välja öelda, mis üldiste arusaamadega erinevad. teised vaadake SIIA!

TV: "Kuum pirukas 7" kangelased ja kangelannad naerutavad sind TV3s.

Lugu leiab aset East Great Falls´i keskkoolis kümme aastat pärast esimest Kuuma Piruka filmi. Peategelasteks on kolm haletsusväärset süütut: Rob (Bug Hall), Nathan (Kevin M. Horton) ja Lube (Brandon Hardesty). Ühel päeval Rob tekitab kogemata tulekahju kooli raamatukogus ning leiab ”Piibli”, mis on Mr. Levenstein´i (Eugene Levy) looming. Nende kahjuks on see raamat vettinud ja rikutud. Raamatus on loetav ainult pool informatsioonist, mis aitab neil pääseda nende süütuse staatusest. Peale korduvaid ebaõnnestumisi proovimast, otsustavad poisid taastada raamatu sisu. Selle jaoks peavad nad leidma raamatu algse autori (Levenstein) ning kõik teised, kes on kirjutanud sellesse raamatusse.

KINO: "Vahva sõur Šveik" Coca Cola Plazas.

PIDU: Täna esinevad  lauluväljakul festivalil Back To The 90s sellised omaaegsed megaartistid nagu Londonbeat, Sabrina, Vengaboys ja Rednex.

KUI RAHA POLE: et peole, minna, siis kuula raadiot ja mitte oma kõhukorinat ning osta pakk Melissa makarone  Maximast 0,59 EUR eest.