ILM: Ilm on pilves ja sajab lund, kohati rohkem ja kohati vähem. Tuul tõuseb veidi, huilates puhanguti kuni 7 m/s. Temperatuurid püsivad kõrbedad - öösiti kuni -12 ja päeval kuni -8. Täpsemalt uuri SIIT 

ROCKSTARS: Rock Starsis esineb ühe õhtu jooksul koguni 3 bändi - Dramamama (EST), Collarbone (FIN) ja The Princes (EST)! Üritus algab viisakal õhtutunnil kell 21.00 ja piletiraha on 3-5 eurot!

HOROSKOOP: Kõik, kes maiad Kaljukitsede peale, võivad täna julgelt jahti pidada, sest nad on meelestatud eriti pahaaimamatult ja sõbralikult, usaldavad kõiki ning neist õhkub headust ja armastust. Rammus saak! Teised jahinõuanded SIIT

SOODNE:  Uue aasta dieedilubadusi aitab palju paremini pidada see, kui süüa rammusa toidu asemel köögivilju. Ja-jaa, me kõik teame, et tervislik toitumine võtab aega ja vaeva, seetõttu ongi Säästumarketi Pajaroog 59 eurosendi eest ülihea diil!

HEERINGAS VEENUSE ÕLAL: Number kahte kandva kommertskanali veider huumorisaade, mille naljad on kiired, tõhusad ja ootamatud. Ja noh, Taavi Teplenkovi, Tiit Suka, Marilyn Jurmani, Tiina Tauraite ja teistega ei saa lihtsalt puusse panna. Eeter kell 21.00.