KINOS: Artis on "Vahva sõdur Švejk"! See on täispikk joonisfilm, mille aluseks on Jaroslav Hašeki maailmakuulus romaan. Stiilne ja humoorikas lugu kisub vaataja Esimese maailmasõja keerisesse, näidates sündmusi tavalise sõduri mätta otsast.

TELES: näed kl 20.05 ETV vahendusel Maire Aunastet ja "Kirbuturu lugusid", mis on uus põnev saade! Täna saates: Pärnu kirbuturg on esimestest hetkedest alates rahvarohke. Maire Aunaste püüab teiste seast kinni telelegend Lilian Kosenkraniuse. Turule jõuab isegi linnapea Toomas Kivimägi, kes lubab peagi ka ise müüma tulla. Meeleolu loovad Pärnu luuletajad ja pasunakoor.

KULTUUR: Viimsi Vabaõhumuuseumi Kingu talu õuel A. Gailiti suurteose "Ekke Moor" uuslavastus. 

TAASTU: väsitavast jaanist ja uha mürgid kehast välja. Heaks abivahendiks on näiteks Rimis müüdav 59-sendise kilohinnaga arbuus. Et tualetiskäimine pehmemalt mööduks, osta Säästumarketist 1 euro eest 4 rulli Grite Gold paberit ka!

ILM: Teisipäeva öö on vahelduva pilvisusega ja peamiselt sajuta . Hommikul alates edelast pilvisus tiheneb ning hakkab vihma sadama. Puhub kagu- ja idatuul 3-10 m/s. Sooja on 7..12°C.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma, kohati on sadu tugev. Pole välistatud ka äike. Puhub idakaare tuul 3-10 m/s. Sooja on 15..19°C.

HOROSKOOP:Jääradel on hea päev meelelahutuslikuks väljasõiduks. Võimalik, et puutute täna kokku eksootiliste religioonide või muude alternatiivsete meetoditega.

Milliseid optimistlikke soovitusi on tähetarkadel teistele tähemärkidele näed SIIT.