HOROSKOOP: Loodetavasti ei ole kurikuulus kinnisvaraärimees Villu Parvet jäära tähtkujust, sest sarvikutel on täna soodne päev kinnisvaraga seotud tehingute tegemiseks. Ehk siis kindel ja turvaline aeg ajada rahaasju ning tegeleda koduste probleemidega. Või siis Oru kodu tätoveeringu tegemisega otsaette. Ülejäänud tähistaeva elanikud vaadake oma kristallkuuli SIIT

REGATT: Rimi on täna meie lemmikpood. Miks? Aga sellepärast, et seal müüakse ainsat normaalset Eesti koorejäätist Regatti hinnaga, mis algab number 1ga. Peaaegu 30% odavam kraam. Jah, meile meeldib!

ILM: Öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm, paiguti võib olla udu, puhub idakaare tuul 1-8 m/s. Õhutemperatuur on 0..+6, maapinnal paiguti -2°C, päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, puhub kagu- ja lõunatuul 3-9 m/s, õhutemperatuur on 14..18, rannikul kohati 9..12°C.

TV: Vana hea "Pealtnägija" ja "Lotokolmapäeva" dilemma. Ehk siis, kes on ratsionaalse mõtlemisega, vaatab ühte ja kes unistaja, vaatab teist - ETV 20.05 ja Kanal2 20.00.