KONTSERT: Jäääär annab täna kontserdi Käsmu Meremuuseumis. Kellel puhkus, siis mis oleks kaunim, kui üks ilus kontsert ilusas kohas. Pileti hind 12 eurot.

SPORT: Jaapanis jätkub sumo suurturniir Nagoya-basho, kus Eesti vägilane Baruto võtab mõõtu Yoshikazelt. Mõlemad mehed alustasid turniiri võidukalt. Ida ozeki Baruto sai jagu ida komusubist Goeidost ja lääne maegashira 1 ida ozeki Kaiost. Baruto on Yoshikazega kohtunud neljal korral ja kõik need matšid võitnud.

TV: Esmaspäevasel päeval on telekava tühi. Teleka ees möödunud hooaja seriaalide korduste asemel võte ette hoopis kodus üks korralik suurpuhastus - millal sa viimati köögikapid või panipaiga korralikult korda tegid?

KINO: Katusekinos võib täna näha "Pont Neufi silla armastajad". PIletihind 5 eurot, kui tahad vihmakindlat ja soojendusega istekohta, siis selline bosside pääse maksab 7 eurot.

SOODNE OST: Jesss! Selveris on jälle Laadapäevad. Ja siin on superpakkumine kõikidele maiasmokkadele - kolm Snickersit maksab kokku vaid 1 euro!

VARIA FAKTID: Kas sa tead, et täna 36 aastat tagasi sündis Octomom Nadya Suleman? Esmaspäev on hea päev igasuguste tarbetute faktide päheajamiseks. Loe, mis kõik on 11. juulil maailmas juhtunud SIIT

HOROSKOOP: Kas Kaljukitsedel on tervis korras ning kas kaksikud suudavad oma elus olulise otsuse vastu võtta, seda loe SIIT!

ILM: Vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool, enamasti Lääne-Eestis, sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub lõunakaare tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 22..28°C.Täpsemalt loe ilmast SIIT!