ILM: Öösel pilvisus tiheneb ja pärast keskööd hakkab alates saartest vihma sadama, võib olla äikest. Tuul pöördub kagusse ja itta 2-7, saartel kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on 5..11°C. Päeval on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma, püsib äikeseoht. Õhtu poole pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub ida- ja kagutuul 3-8 m/s, pärastlõunal alates saartest pöördub tuul edelasse ja tugevneb puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 13..18°C.

HOROSKOOP: Rõõmupäev Neitsidele. Täna aktiviseerub nimelt Teie elus see külg, mis seotud loomingulise eneseteostuse, avalike esinemiste ja vastassugupoole võrgutamisega. Mõjute atraktiivsena. Teised vaadaku oma saatust SIIT

JÄÄTIS JA KARTUL: Säästumarket annab ära punase magusa kartuli 36% odavamalt ehk 29 eurosendiga. Maksimarket ja Konsum aga konkureerivad millegi jaheda ja magusa abil - "Eriti rammus koorejäätis" maksab mõlemas poes ainult 65 eurosenti, mida on 28% vähem kui tavaliselt.

ETNOFEST: Tallinna Lauluväljakul toimub täna non-stop erinevas stiilis folkloormuusika kontsert, võõrustavad pealinna parimad rahvusköögid ja müüakse rahvuslike käsitöömeistrite tooteid. Kõike saab - indi-rokki, folk-rolli, peaesinejaks on Zetod ja külaliseks Buranovskie Babuški ja ansambel Zhardon. Pilet maksab 5/4/3/9 eurot!