TEATER: Teoteater mängib täna etendust "Kõik on (s)ängis". Etendus algab 19.00 ja piletid maksavad 5-10 eurot.

TV: "Selline on" srjas otsib Melanie täna oma isa. TV3-s kell 15:45.

Melanie isa on alates 2005. aasta tsunamist kadunud. Kuigi võimud on ta isa surnuks tunnistanud, usub tütar kindlalt, et isa elab Tais. Aga üks küsimus piinab Melanied juba viis aastat: miks tema isa siis perega ühendust ei võta? Selgeltnägija Silvia käest saab ta kauaoodatud vastused. Melanie tahab isa mõistatuse lahendada ja sõidab Taisse. Kas isa on tõesti elus?

KINO: Mine vaata Artises "Täiuslikku meelt". 

Šotlasest režissööri David MacKenzie seitsmes mängufilm on Glasgow's aset leidev optimistliku alatooniga apokalüptiline armastuslugu. Ajal, mil üle maailma kogub tuure inimeste elutähtsaid tajusid välja lülitav katk, hakkavad peene restorani peakoka Michaeli (Ewan McGregor) ja töönarkomaanist epidemioloogi Susani (Eva Green) vahel arenema romantilised tundmused. Just siis, kui nad on lõpuks võimelised tundma armastust, lülituvad üksteise järel välja inimkonna lõhnataju, maitsmismeel, kuulmine...

HOROSKOOP: Veevalaja, pääsete kergesti teiste inimestega samale lainepikkusele ja leiate vaistlikult õiged sõbrad. Hea aeg uute suhete loomiseks nii tööasjus kui eraelus. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!

ILM: Täna on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 2-8 m/s. Külma on 11..17°C, saartel 6..10°C. Täpasmat infot leiab Delfi ilmalehest.

SÜNNIPÄEV: Kui inimesed elaksid kaks korda kauem kui praegu, siis tähistaks oma 134. sünnipäeva A. H. Tammsaare. Sel puhul on aga Kodula tänaval asuvasse Tammsaare majamuuseumisse täna vaba sissepääs.

Kell 12.00 toimub giidiga ekskursioon näitusel “Eesti romaan XX sajandil”

Kell 16.00 avatakse näituse “Võõras majas. Karl Ristikivi Tammsaare juures”
Näitusega tähistatakse 100 aasta möödumist Ristikivi sünnist ning A. H. Tammsaare 134. sünniaastapäeva.

Pärast näituse avamist kõneletakse 2011. aastal trükivalgust näinud Tammsaarega seotud teostest: Enn Põldroosi romaanist “Absalon”, kahest Tammsaare-ainelisest doktoritööst ning Elem Treieri raamatu “Tammsaare elu härra Hansenina” täiendatud kordustrükist.