SPORT: Tartu maraton, rohkem polegi midagi öelda!

TV: Vaata vahva rohelise sookolli "Shreki" seiklusi TV3st kell 19.30.

Elas kord kauges soos üksik koll nimega Shrek (Mike Myers), kelle rahumeelset üksindust hakkasid korraga segama erinevatest muinaslugudest pärit tegelased, kes olid oma muinasjuturiigist kurja Farquaadi (John Lithgow) poolt välja aetud. Et kutsumata külalistest vabaneda, asub Shrek teekonnale, et vabastada kaunis printsess Fiona (Cameron Diaz), kellest peaks saama Farquaadi pruut. Teekaaslaseks on tal hulluksajavalt lärmakas Eesel (Eddie Murphy), kes on nõus tegema, mida tahes - peale vaikimise. Printsessi päästmine tuldsülgava draakoni küüsist pole midagi, võrreldes sellega, mis meie kangelasi veel ees ootab...

KINO: Sõpruses näidatakse jälle "Idiooti". Kel film veel nägemata, tasub minna.

Rainer Sarneti lavastatud “Idioot” põhineb Fjodor Dostojevski samanimelisel romaanil. Film jutustab naiivsest vürst Mõškinist, kes asub päästma hukatusse minna otsustanud naise hinge. “Idiooti” võib käsitleda kui kirglikku ja põletavat armastuslugu või filosoofilist jutustust inimesest, kelle vahetu käitumine tekitab teistes moraalset rahutust ja igatsust headuse järele. Film on üles võetud Narvas Aleksandri kirikus, Tallinnas Dominiiklaste Kloostris ja Mustpeade majas.

SOODNE OST: Selveris maksab lambavillatekk vaid 23.99, muidu 35.90

ILM: Täna on pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab. Lääne-Eesti saartel tuleb ka lörtsi, on jäidet. Puhub kagu- ja lõunatuul 7-12, puhanguti 15-17, saartel 20 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb ning pöördub saartel edelasse. Õhutemperatuur tõuseb -2..-6, saartel -1..+2°C-ni. Täpsema prognoosi leiad Delfi ilmalehelt!