KUKESEENED:
Mine metsa või turule ja soeta endale kukeseeni ning tee üks maitsev kukeseenepirukas. Retseptid leiad
,
ja
. Kui sul on aga ise magusa järele, siis tee endale hoopis odavalt šokolaaditrühvleid. Retsepti leiad
.

KIRBUTURU LOOD: Kevadel andis "Ringvaate" toimetus Maire Aunastele ülesandeks maha müüa Marii Karelli püksid. Nüüd, sarja viimases osas selgub, kellele ja millise summa eest teksad müüdi. Selgub ka, miks ei luba Heinz Valk endale õnnetoovat hobuserauda kinkida. Kõigile neile, kes aga ikka veel pole kirbuturule tihanud oma jalga tõsta, annab Maire kaasa mõned soovitused.

"Kirbuturu lood" on ETV eetris kell 20.05

TÖÖMEES KOJU: Nutikas firma "Töömees koju" pakub kodumajapidamistele väiksemahulisi abi- ja remonditöid. Töömees teeb ära selle tüütu töö, mida inimesed on kodus edasi lükanud. Töömees koju pakub teenust praktiliselt 24/7, seal hulgas ka nädalavahetustel ning õhtustel aegadel. Töömees koju Facebooki lehe leiad SIIT.

HOROSKOOP: Tähelepanu Kaalud! Püüdke täna säästa energiat vaid kõige olulisemate asjade jaoks. Vältige suhtlust, mis on suunatud vaid oma ego upitamisele. Hea aeg intellektuaalseks tööks. Teised tähemärgid saavad oma saatust lugeda SIIT.

ILM: Vahelduv pilvisus. Põhjarannikul võib kohati veidi vihma sadada. Puhub edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 13 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 19..24°C.