VIIMASED VAARIKAD: Kui sul on veel aias vaarikaid või ostad turult topsiku marju, siis premeeri end vaarikakoogiga. Retsepte leiad SIIT ja SIIT.

TÖÖMEES KOJU: Nutikas firma
"Töömees koju" pakub kodumajapidamistele väiksemahulisi abi- ja
remonditöid. Töömees teeb ära selle tüütu töö, mida inimesed on kodus
edasi lükanud. Töömees koju pakub teenust praktiliselt 24/7, seal hulgas
ka nädalavahetustel ning õhtustel aegadel. Töömees koju Facebooki lehe
leiad SIIT.

TEE ENDALE ISE PEDIKÜÜR: Ära unusta, et kui talvel võid villase sokiga oma jalad ära varjata, siis suvel on pediküür esmatähtis. LOE SIIT.

ILM: Öösel on vahelduva pilvisusega ilm, paljudes kohtades sajab äikesevihma, sadu on paiguti tugev. Mõnel pool võib tekkida udu, puhub lõunakaare tuul 4-9 m/s, äikese ajal on tugevaid puhanguid. Sooja on 13..19°C. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma, võib äikest olla. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 18..23°C.

HOROSKOOP: Kaksikud on täna nii emotsionaalselt kui füüsiliselt vastuvõtlikumad, kui tavaliselt ja võivad kergesti jääda külmetushaigustesse. Vältida tuleb stressitekitavaid olukordi. Kuigi kõik need eelpool mainitud nõuanded kehtivad kõigile tähtkujudele, siis spetsiifilisemaks tähelennuks piilu SIIA

JÄÄTIS: Oled näinud lausa vägivaldselt pealetükkivaid alles hiljuti Eesti turgu murdma tulnud jäätisetootja Algida reklaame? Kui ei ole, siis veab Sul, aga muidu võib täitsa minna Maxima poodidesse ja endale 30% alega neid jäätiseid prooviks osta. Lihtsalt selleks, et testida, kui palju kehvem on lõunanaabrite kraam meie kodumaisest jäätisest!

BRASIILIA ÖÖ: Clazzis on Denise Fontoura, kes on pärit otse Rio de Janeirost. Lisaks talle on Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga ning parim, sissepääs on tasuta!

Kuna täna on juulikuu viimane päev, siis kuula Denise Fountoura lugu "Augusti päev"!