FESTIVAL: Saaremaal läheb käima üks mönus festival! Saare Jazzi südameks on Pidula Forelli Puhkeküla, millest teheakse kaheks päevaks (26. ja 27. august) kõige mönusama ning hubasema olemisega paik Saaremaal. Kui sulle meeldib hea muusika, imeline loodus, hõrk kala, oma köige kallimatega koos aega veeta ning lihtsalt hää olemine - siis kõike seda pakub Saare Jazz sulle ning sinu sõpradele! Vaata kava ja muud infot SIIT.

LAAT: Talvevarude kokkuajamine on täies hoos ning mis on selleks parem kui üks korralik laat? Täna on pakkuda Tõrva Lõikuskuu laat Tõrva kesklinnas. Homme laatade arv mitmekordistub.

ÕLU: Nädalavahetuse alguse puhul võib omale lubada ühe külma kesvamärjukese küll. Kui maitsemeeled on arenenud, aga liidurahasid napib, siis 75 eurosendi eest saab Selverist igati kvaliteetse Tšehhi heleda Holba Premiumi.

TV: Rõõmus seikleja, kelle jaoks peaaegu kõik on võimalik, mängib naistega, tehes neid sellest hoolimata õnnelikumaks... Jah, Toomas Nipernaadi on ekraanile lastud! Kohalikku kvaliteetset filmiklassikat saab vaadata ETVst 21.30.

SPORT: Algab rahvusvaheline käsipalliturniir Tallinn Cup 2011. Mängud peetakse Kristiine spordihoones (Forelli 12). Reedel alagab mängudepäeva kell 11 ja lõpeb kell 21.
Turniir kestab kolm päeva, osalevad Eesti, Soome ja Venemaa klubid.

ILM: Saju tõenäosus on väike. Puhub kagutuul. Öösel on sooja 10 kuni 15, saartel 18, päeval 21 kuni 26 kraadi. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Jääral on oht saada talendiks keda hiljem peab välismaalt tagasi meelitama. Amburile toovad vanad sõbrad heldelt raha - ära siis kade ole! Uuri lähemalt SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!