MOOD: Platvorm "Trash to Trend" näitab Disainiööl kolme upcycled kollektsiooni, mis on valminud Eesti rõivatööstuse ülejääkidest.
EKA kaubamärk HULA saab kümne aastaseks ja sel puhul on kaubamärgi loojad Eve Hanson, Reet Aus, Anu Lensment ja Marit Ahven loonud kollektsiooni 170st Montoni mahakantud püksipaarist. Vaata SIIT.

LAAT: Veel on võimalus laadale minna! Räpina Sügislaadalt (Räpina tuletõrjeplatsil) leiad kindlasti vajalikud sibulad-küüslaugud ning ega Väike-Maarja Mihklilaadalgi millestki vajalikust ilma jää!

TV: TV3 paiskab õhtul eetrisse eepiliselt mahuka "Austraalia" (2008). Üle kolme tunni kestev gigantfilm räägib sellest, kuidas Briti aristokraat, leedi Sarah Ashley (Nicole Kidman) kaugele võõrale kontinendile satub ja sellesse kõige erinevamatel tasanditel armub. Kell 20.30.

SPORT: Käsipalli Balti Liigas kohtuvad täna Põlva Serviti ja VHC Sviesa ning HC Kehra ja Zemaitijos Dragunas. Loe spordist SIIT.

ILM: Tugevneb kõrgrõhuhari ja ilm on suurema sajuta. Puhub nõrk läänekaare tuul. Öösel on 3...8, rannikul kuni 10, maapinnal võib 0°C lähedale langeda, päeval 13..16 kraadi. Uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Jäära pühapäev möödub intelligentses seltskonnas. Kalad ujuvad aga sügavasse müstikamaailma! Uuri SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!