Viirpalu valmistus Pariisis homseks moeetenduseks ja kohtumiseks kokkuostjatega, kellele ta oli silma jäänud eelmisel aastal Londoni ja New Yorgi moenädalatel, kirjutab Kroonika.

Viirpalu elukaaslase Even Tudeberg ütles Kroonikale, et tegemist oli moelooja parimate töödega. Esialgsetel andmetel ei ole teada, mis juhtus - kohvrid on jäljetult kadunud ning tänane proov modellidega läks luhta.

Nordica turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juht Piret Sauter kinnitas Delfile, et ettevõte tegeleb aktiivselt pagasi otsingutega.

Kristiina Viirpalu lendas 2. märtsil liinil Tallinn–Amsterdam-Pariis, mille esimene lend Tallinnast Amsterdami oli Nordicaga ja edasi toimus lend KLM-i lennukiga Amsterdamist Pariisi. Pariisi äraantud pagas kohale ei jõudnud.

Nordica järelepäringu põhjal Tallinna lennujaama maapealsesse teenindusse saadi info, et pagas on Tallinnast teele läinud. Tõenäoliselt võib väita, et segadus pagasiga tekkis Amsterdamis.

"Kahjuks on Nordica võimalused otsingus piiratud, kuna pagasi otsimise eest vastutab sihtpunkti lennujaam, antud juhul Pariis ja sinna lennanud lennufirma KLM-i esindaja Pariisis. Oleme püüdnud siiski anda omalt poolt maksimaalselt abi, et pagas võimalikult kiiresti leida," selgitas Nordica esindaja.

"Oleme olnud ühenduses LOT-Nordica esindajaga Amsterdami lennujaamas ja Nordicale laekunud andmetel on hetkeseisuga pagas jõudnud Pariisi lennujaama - üks kohver kell 13:50 ja kaks kohvrit täna hommikul kell 10:50. Kristina Viirpalu meeskonnale püüame Nordica poolt anda maksimaalset abi, et neid pagasiotsingutes suunata. Oleme omalt poolt ka viimase Nordicale teadaoleva info kohvrite liikumisest neile edastanud," lisas Sauter.

Vaata Kristina Viirpalu New Yorgi moenädalal esitletud kollektsiooni "VIIVI":