1. Määrdeõlu

Itaallased on leiutanud õllesõprade "Nutella" ehk leiva peale määritava õlle! Purju ei tee, aga mõnusa õllemeki annab moka otsa kasvõi kontorihommikul. Toote nimi on‘Birra Spalmabile ning see sisaldab 40% õlut. Kaks maitset - tume ja hele.

2. Jaapani plikadebänd pruutideks!

Jaapanis lööb laineid tõsielu-telesaade "Happening Girls", kus noored naised teevad bändi, kannavad kogu aeg bikiine ja käivad kohtamas. Kes saab mehele, lendab projektist välja ning asendatakse uue 17-30aastase näitsikuga.  

Foto: Europix

3. Austraalia naine on hobusena õnnelik

40aastane Austraalia naine Leanne armastab kehastuda hobuseks, kelle nimi on Shyanne. Vabadel hetkedel paneb ta päitsed pähe, tõmbab sadula kuklale ning suundub sõbranna-ratsanikuga värskesse õhku traavima.  Leanne ütleb, et hobuseks kehastumine vallandab temas tema tõelise olemuse ning ta tunneb end tõeliselt vabana. Mõnikord kehastub ta ka poniks.

Foto: DMAX4. Kallistav tool üksildastele

Jaapanis, kus veerand elanikkonnast on üle 65 aasta vana, tuli müügile vanadele ja üksikutele mõeldud tugitool, mis pakub peale pehme istumisaluse ja sooja kallistust.

Foto: UniCare Japan

5. Vahtralehed snäkkideks

Taaskord uudiseid tõusva päikese maalt: Jaapanis koguvad sügiseti populaarsust vahtrasnäkid, mis kujutavad endast friteeritud vahtralehti. Eelnevalt aastaks tünni soolatud vahtralehed friteeritakse jahu, suhkru ja seesamiseemnetega ning tulemuseks on äärmiselt armsad suupisted.

Foto: Twitter

***