Susan on kahe lapse ema, kellel on elu eesmärgiks saada maailma kõige suuremaks inimolevuseks ning ületada kõik rekordid, mistõttu on ideaalkaal tema jaoks ei rohkem ega vähem kui 730 kilo, kirjutab Daily Mail.

Ning ei maksa arvata, et mitmesajakilost naiseilu hinnata ei osata. Proua saab peagi tanu alla, tehes elu parima partii. Susani värske abikaasa on kokk, kes jumaldab üle kõige oma värsket naisukest hea ja paremaga kostitada.

Paarike kohtus internetis ning pärast intensiivset kirjavahetust otsustatigi oma armastust ka silmast-silma jagada. "Me oleme taevalik paar. Mulle meeldib süüa ja talle meeldib süüa teha. Mis võiks veel parem olla?!" Nii ongi härra nimega Parker Clack nüüd kasuisaks Susani kahele lapsele.

"Parkerile meeldivad suured naised ja mina vastukaaluks armastan tema bolognese spagette nii väga, et võiksin neid päev läbi süüa. Ta teeb ka kõik majapidamistööd ära ja ergutab mind end ka füüsiliselt liigutama," rõõmustab Susanne.

Nii küpsetabki mees päevad läbi oma suurele naisele mägede viisi peekonit, mune, friikartuleid, pastat, saiakesi ja ka salatit. "Mul pole midagi selle vastu, et ta palju sööb. Vastupidi, see on superseksikas, kuidas toit tal kurgust alla läheb. Kuid ma tahan ka, et mu kallike saaks ka tervislikku toitu ja liigutaks ennast," kudrutab Parker.

Vaata, kuidas paarike õrnutseb SIIN, SIIN, SIIN ja SIIN.