Expotattoo üritusega liitusid ka mõned maailmakuulsad tätoveerimiskunstnikud, kelle kõrgetasemelisi oskusi lasid vabatahtlikud tätoveeringute fanatid enda peal katsetada.

Üritusel võis näha mitmeid kehamaalingu fänne kaetuna hämmastavate kujundustega üle keha. Näha võis kehale maalitud džunglit, draakoneid ning täiesti müstilisi disaine. 

Igal aastal meelitab üritus kohale suurimad tätoveerimise kui ka tätoveeringute kandmise tähed, kes panevad proovile oma oskused ja võistlevad üksteisega.

Selleaastasel üritusel oli kohal ka Mehhikost pärit staar Maria Jose Christer, keda tuntakse ka kui Vampire Woman'it. Naine on pealaest jalatallani kaetud kihavate tätoveeringutega ning vähe sellest - tal on ka lõhestatud keel, nahaalused implantaadid ja sadu augustusi ja rõngaid nii näol kui ka kehal.

Samuti oli üritusel kohal teine vaatamisväärsus - Argentiinast pärit Victor Peralta. Tema ja tema abikaasa Gabriela haarasid eelmisel aastal endale ka Guinnessi rekordi paarina, kellel on kokku kõige enam kehalisi muutumisi.

Vaata täiesti uskumatuid pilte ja videot Expotattoo 2015'st SIIT: