27-aastane inglane Jamie Webber ründas oma toonast tüdruksõpra Jennat maikuus, kui viimane tegi teatavaks, et soovib nendevahelise suhte lõpetada.

Rünnak toimus paari ühises kodus Newportis, kus mees naist esialgu selja tagant ründas. Jamie asus vihahoos oma toonast tüdruksõpra kägistama, mille tulemusel Jenna teadvuse kaotas, seejärel lõi mees teda näkku. Meelemärkusele tulles püüdis Jennat akent avades küll abi kutsuda, aga see ebaõnnestus. Korterist sai Jenna imekombel põgenema hetkel, kui vägivallatseja hakkas akent sulgema.

Tänavale jõudes kukkus naine kõnniteele, misjärel hakkas Jamie, kes oli selleks ajaks talle järele jõudnud, teda jõhkralt peksma. Traagiline vahejuhtum leidis lõpu tänu naabrile, kes intsidenti sekkus. 27-aastasel Webberil õnnestus aga põgeneda.

Järgmisel päeva, olles juhtunust toibunud, postitas Jennast enda vigastustest internetti pildid ning abipalve, et kõik, kes omavad infot tema endise elukaaslase asukoha kohta, peaksid ühendust võtma politseiga. "Palun aidake ta leida, ma oleksin võinud selles rünnakus oma elu kaotada," kirjutas Jenna oma postituses.

Postitus äratas juhtunu suhtes suure huvi ja nii noormees peagi leitigi. Eelmisel nädalal mõisteti Webber kolmeks aastaks vangi ning mees tunnistati eluohtlike kehavigastuste tekitamise eest süüdi.

Loe lähemalt ning vaata rohkem pilte siit.