Värskeimaks jutuaineks näeb olevat Michael Jackson, kelle surmas paljud kahtlema on asunud, kirjutab Telegraph.
Kes on need inimesed, kes "surnuist tõusnud"?

Michael Jackson, 1958 - 2009
Jacko võimalikust elus olekust räägitakse pea sama palju, kui tema surmast. Video, mida võib näha SIIT, paneb nii mõnegi mehe surmas kahtlema.
Teine teooria pajatab aga, et Michael on maamullas olnud juba 20 aastat ja tema põrm on maetud Neverlandi.

Elvis Presley, 1935 - 1977
Narkootikumide üledoosiga hauda läinud ikoon Elvis Presley on samuti paljude meelest veel elavate kirjas. Arvatakse, et uudis tema surmast oli kõigest osav trikk, mis rambivalguses elanud staarile lõpuks ihaldatud privaatsuse tõi.

Jim Morrison, 1943 - 1971
The Doorsi laulja Jim Morrison suri 1971 aastal Pariisis, kuid tema lahkumist on varjutanud tänini suur saladuseloor. Oletatakse, et mees suri narkootikumide üledoosi, kuid on ka teisi teooriaid. On pealtnägijaid, kes kinnitavad, et nägid lauljat pärast viimase surmateadet lennukil, mis suundus Oregoni.

Adolf Hitler, 1889 - 1945
Ka selles, kas Hitler end tappis või siiski ei, jagub spekulatsioone tänini.
Versioonis, kus sõda oli peaaegu kaotatud ning Hitler Berliinis Führerbunker'is enesetapu sooritas, kahtlevad paljud.

Amelia Earhart 1887 - 1939
Amelia Earhart oli esimene õrnema soo esindaja, kes pälvis Lennuväe Teeneteristi 21. juulil 1932 esimese naisena üle Atlandi ookeani sooritatud lennu eest.
Earhart kadus keset Vaikset ookeani, kui ta proovis teha ümbermaailmareisi 1937. aastal. Veel tänagi ei teata täpselt tema kadumisega seotud detaile. Arvatakse, et tal õnnestus sooritada hädamaandumine Jaapani territooriumil. Uue identiteediga alustas ta seal uut elu.