2011. aastal sai abielupaar kurva uudise, et nende vastsündinu elulootus ei ole üle nädala. Muserdunud paar andis allkirja, millega nad jätsid beebi haigla hoolde ning naasesid koju. Paar päeva hiljem läksid ema-isa haiglasse tagasi, lootes tita siiski koju viia, ent said hirmsa teate, et tema eluküünal on kustunud.

Leinavad vanemad said kuus aastat hiljem teada, et tegelikult on nende järeltulija täie tervise juures, kusjuures see uudis tuli täiesti juhuslikult. Nimelt andis lastekodu kohtutäiturile üle 3000 eurose nõude vanemate suhtes. Kuna viimased ei olnud kodus, kui täitur nende juures käis, arestiti lapse ema arved. Järgmisel päeval läks naine kohtutäituri manu, et küsida, miks ta enda pangakontot ei saa kasutada. Ametnik näitas naisele, mille eest ta suure summa võlgu on, mispeale too minestas.

Täituri büroo esindaja kinnitas juhtumit: “Oli ilmselge, et abielupaarile oli kinnitatud, et nende võsuke on surnud. Kui nad said teada vastupidisest, taotlesid nad kohe oma vanemlike õiguste taastamist.”
Mullu novembris õiglus võitis ning vanemad ja laps leidsid teineteist taas. Ei ole teada, kas vanemad võtavad haigla suhtes, kes kummalisel kombel valetas, midagi ette.